Fem nya filmer i filmhyllan

I brevlådan när jag kom hem låg fem nya filmer! Jag har inte sett en enda av dem men de verkar allesammans vara jättebra! Jag gjorde en filmbeställning på sju filmer förrut, och nu är det bara en kvar som är restnoterad (Life of Pi). Hobbiten kom för några dagar sedan, som ni vet, och nu kom resterande fem.
 
Filmerna är i blandade genrér, allt från familjefilmer till komedier till action och thrillers till drama.
 
 
Ursäkta att bilderna är i så dålig kvalité - jag har inte tagit av plasten ännu och det gör att ljuset reflekteras mot filmerna mer än vanligt.
 
Filmerna är:
Total Recall: vet inte särskillt mycket om denna förutom att det är en remake fylld med action. På framsidan finns typ robotar och det har någonting med påhittade minnen att göra. Verkar i alla fall väldigt intressant och jag känner igen tre av skådespelarna som är med i filmen från andra filmer (som jag älskat btw).
 
The Bourne Legacy: detta är fjärde filmen i Bourne-serien. Det är actionrullar och jag har inte sett de andra filmerna, men denna filmen var gratis på Homeenter och då kunde jag lika gärna slänga med den i beställningen. Verkar ändå helt okej.
 
Tintins äventyr: enhörningens hemlighet: verkar superdupergullig! Och eftersom Peter Jackson regisserade den kände jag att jag var tvungen att ha den eftersom jag älskar Lord of the Rings! Älskade dessutom Tintin när jag var liten så detta kan bli en nostalgisk rulle.
 
A Dangerous Method: jisses vad jag har sett fram emot den här filmen! Massor av kända skådespelare (bland annat Kiera Knigtley från Pirates of the Caribbean och Viggo Mortensen från Lord of the Rings!). Detta är en dramafilm som verkar vara lite obehaglig eftersom den handlar om mentalsjuka o.s.v. Men har enorma förhoppningar.
 
Alice in Wonderland: detta är en remake på Alice i Underlandet som så gott som alla har sett! Men lilla jag har inte sett en enda version av denna, varken tecknad eller otecknad. Och när Johnny Depp och Anne Hathaway, samt Alan Rickman, Helena Bonham Carter och många fler från Harry Potter-teamet är med så var jag tvungen att köpa den!
 
Alla sju filmerna kostade totalt 169 kronor - vilket enligt mig är ett riktigt fynd eftersom så gott som alla är nysläppta i butikerna. Har du sett någon av filmerna jag fått hem? Isåfall, vad tyckte du? ^^
 
Recensioner för alla filmerna ovan kommer inom närmaste framtiden. Recensionen för Hobbiten publiseras 9 april.

Kommentarer
Postat av: Julia

tintin är jättebra! Brukar inte gilla tintin men blev nedtvingad och se den med min bror! Gillade den väldigt mycket :D

Svar: Vad kul! Inte att du blev tvingad, utan att den var bra xD. Håller tummarna för att jag också gillar den!
Melanie

2013-04-08 @ 17:47:38
URL: http://juliasnerdroom.blogspot.com
Postat av: Emellie

Såg Total Recall häromveckan, den var faktiskt rätt bra :D Gillade idén, även om personlighetsutvecklingar och sådant kanske inte är något man borde vänta sig. En underhållande actionfilm :)

Svar: Hoppas att jag också gillar den!
Melanie

2013-04-08 @ 18:39:31
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback