Skilda Omslag - Nightshade

Veckans Skilda Omslag handlar om Nightshade-serien av Andrea Cremer. Det finns väldigt många omslagsserier till denna serie och därför har jag på måfå valt ut några stycken att jämföra. Dock har jag inte tagit med den fjärde boken, Snakeroot, eftersom den endast har ett omslag hittills (kanske är ändrat nu, detta är ett tidsinställt inlägg från 10 mars)
 

Älskar denna omslagsserie och har första boken i denna stil. Dock matchar inte tredje boken till serien för att den skulle övergå till en annan serie (se nummer tre). Dock fortsätter bok nummer fyra med denna stil, så det är rätt skumt att de avbröt omslagsserien.
 

Jag vet att många tycker att denna stil är tråkig, men jag tycker faktigst att den är läcker och ångrar lite att jag inte köpte denna omslagsserie istället för den inbundna varianten. Denna hade både varit billigare samtidigt som jag inte behövt blanda två omslagsserier.
 

Enligt mig är denna den tråkigaste av dem alla. Själv har jag Wolfsbane i denna stil eftersom den slutade säljas i omslagsserien jag hade på första boken (se nummer ett). Stör mig enormt på mycket att bok två och tre bara finns i denna omslagsserie i inbundet, men att Snakeroot fortsätter omslagsserie på 1.
 
Det finns såklart många fler omslagsserier till Nightshade-serien, men dessa är de mest populära. Så vilken omslags serie gillar du mest? Den första inbundna versionen, pocketversionen med siluetterna eller de omgjorda inbundna versionerna?

Kommentarer
Postat av: Emellie

WTF jag förstår ingenting... Jag har Nightshade i serie 1, och Wolfsbane i serie 3... Jag trodde Wolfsbanes originalomslag var nr 3 och blev jättesur för att matchande nr 1 bara fanns på tyska när jag köpte den... så jävla weird XD

Svar: Haha håller med dig! De bara velar fram och tillbaka hela tiden så att typ ingen av böckerna man har matchar!
Melanie

2013-04-07 @ 14:43:46
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Emilie

Håller med dig om serieomslag nr två, de var väldigt fina. Tycker Nightshadeboken längst ner bara ser konstig och awkward ut. Rolig idé och så men nej.

Svar: Håller med! Omslagsserie #2 är enkel men kraftfull enligt mig, men sista faller pladask. De matchar inte varandra och får Calla att se lite slampig ut vid Wolfsbane.
Melanie

2013-04-09 @ 19:10:20
URL: http://bokhandlarn.wordpress.com

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback