Skilda Omslag - Walking Disaster

Denna veckas Skilda Omslag kom lite sent men jag har varit extremt upptagen och inte haft tid att publisera detta ännu. Det handlar om Walking Disaster, den andra boken i Beautiful serien av Jamie McGuire -  fortsättningen på en bok jag nyligen läste ut! Anledningen till att jag visar omslaget till andra boken och inte första är att första boken, Beautiful Disaster, har samma omslag så gott som överallt så det finns ingenting att jämföra med. Men då kör vi igång!
 
 
Personligen tycker jag att båda omslagen är läckra. Det till vänster är mer stilrent och simpelt, men även det har en vacker styra just i sin enkelhet. Det högra har däremot mer liv och design. Jag måste nog säga att jag gillar det högra mer, vilket är synd eftersom det är det vänsta omslaget som matchar Beautiful Disaster. Men eftersom jag gillar båda så är det inget större problem.
 
Har du läst Beautiful böckerna? Isåfall - vad tycker du? Och vilket omslag för Walking Disaster tycker du är vackrast?

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jag har (tyvärr) inte läst böckerna än och vet inte vad som skulle passa bäst för att spegla innehållet. Men jag gillar nog det högra bäst!

Svar: Håller med dig! Jag har bara läst första boken men tycker ändå att båda dessa omslag skulle kunna passa =)
Melanie

2013-04-28 @ 09:16:07
URL: http://minathoughts.blogspot.com
Postat av: Amanda

Gillar bloggen (skitsnygg bakgrund!)
Jag noterade att bloggen snart fyller 2 år, kmr du göra något extra då? (typ arrangera en tävling?, du aldrig (någonsin) gjort det tidigare enligt din historik)

Svar: Tack så mycket, Amanda! =)Haha jag har inte bestämt mig ännu, men det finns en chans för det ja =) Nej, jag har inte gjort det förrut eftersom jag inte hade särskillt många läsare efter ett år, men det är annolunda nu så kanske det kanske ^^
Melanie

2013-04-28 @ 17:44:05

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback