Om mig

 
 
 
iHeartFantasy grundades år 2011 med syftet att diskutera fantasyböcker. Med tiden växte nördintresset och inom kort började jag även skriva om andra gen- rer, filmer och serier. Att ha en blogg som tog sig an lite av varje kändes uni- kt.
 
Jag som driver bloggen heter Melanie och är född -95. Jag tog studenten 2014 från ett naturvetenskapligt program och för tillfället studerar jag textinriktad informationsdesign på högskolan.
 
När jag inte pluggar, läser eller tittar på tv spelar jag gärna. Favoriterna är för tillfället Tomb Raider, Uncharted 4, The Last of Us och Portal.
 
Att vara ute i naturen, umgås med vänner och kela med djur är även de stora intressen. Jag red när jag var yngre, och har haft allt från kaniner till fiskar - till och med en kattuppfödning (därav min mejladress). Nu bor jag med mina två katter Lisa och Zelda.
 
Här på iHeartFantasy hittar du främst recensioner och rekommendationer på böcker, filmer och tv-serier, men du får även ta del utav nyheter och följa mitt samlande. 
 
 
Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kommentarer
Postat av: Simon

Jag hoppas det går bra att jag lämnar en kommentar här!

Detta var en fråga som jag hittade på ett annat ställe och jag tyckte det hade funkat bra att ställa frågan till dom filmbloggarna jag följer. Om du skulle rekommendera en film, den behöver inte vara något mästerverk men bara att du tycker om den, vad skulle det vara för nån?

Tanken är att sätta ihop en lista med filmer som man kan gå igenom om man inte vet vad man vill gå igenom för någon!

2017-01-09 @ 04:01:02
URL: http://www.filmnight.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback