Om mig

 
Läsning har alltid varit en stor och betydande del av mitt liv. Därför kändes det naturligt när jag 2011 bestämde mig för att starta en blogg där jag ämnade skriva om just romaner i diverse former. Under åren som gått har nördintresset breddats till även filmer och tv-serier och nu för tiden skriver jag om alla tre. Det känns på något sätt unikt att ha en blogg som tar sig an lite av varje.
 
Jag bor just nu i Eskilstuna och studerar textinriktad informationsdesign på stadens högskola. Tidigare tog jag examen från ett naturvetenskapligt program och intresset för matematik och vetenskap är stort. När jag inte pluggar, läser eller tittar på tv spelar jag gärna tv-spel. Favoriterna är för tillfället Uncharted 4, The Last of Us och Tomb Raider. Jag tycker även mycket om att vara ute i naturen, umgås med vänner och kela med djur. Jag har haft allt från kaniner till fiskar; till och med en egen kattuppfödning. Nu bor jag med mina två katter Lisa och Zelda.
 
Här på iHeartFantasy hittar du främst recensioner och rekommendationer på böcker, filmer och tv-serier, men du får även ta del utav nyheter och följa mitt nördiga samlande. 
 
Är du intresserad av ett samarbete? Tveka inte att höra av dig!

Kommentarer
Postat av: Simon

Jag hoppas det går bra att jag lämnar en kommentar här!

Detta var en fråga som jag hittade på ett annat ställe och jag tyckte det hade funkat bra att ställa frågan till dom filmbloggarna jag följer. Om du skulle rekommendera en film, den behöver inte vara något mästerverk men bara att du tycker om den, vad skulle det vara för nån?

Tanken är att sätta ihop en lista med filmer som man kan gå igenom om man inte vet vad man vill gå igenom för någon!

2017-01-09 @ 04:01:02
URL: http://www.filmnight.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback