Tävlingens vinnare

För en vecka sedan anordnade jag en tävling där du hade chansen att vinna ett signerat exemplar av boken Cirkeln. Tävlingen var sponsrad av Rabén&Sjögren som personligen kommer att skicka boken till vinnaren. Du kan läsa mer om tävlingsreglerna här.
 
Jag tog fram vinnaren genom "True Random Number Generator". Varje tävlingsbidrag fick sin siffra och sedan lottades en siffra fram. Det namn som motsvarade det angivna numret vann.
 
Resultatet blev nummer 23. Stort grattis till Niklas! Jag mejlar dig angående din postadress, och efter det kommer boken inom några arbetsdagar.
 
 
Tack till er andra för att ni ville vara med, och håll gärna utkik på bloggen efter nästa tävling.

Kommentarer
Postat av: Elvira

Grattis till vinnaren! Det är en riktigt bra bok du får :) och ni som inte hann - ni hinner ännu delta i min tävling där samma bok lottas ut, om än inte signerad. Skulle bli hemskt glad om någon ville delta! Och Melanie, hoppas det är okej nu med lite "reklam"? Ingen har hittills deltagit haha så är ju kanske lite desperat ... :S

Svar: Inga problem, Elvira. Håller tummarna för att några vill vara med i din tävling. Om jag kunde skulle jag skicka över de 37 som inte vann, till dig. :) I värsta fall får du då två signerade böcker för dig själv ;)
Melanie

2015-02-17 @ 13:52:36
URL: http://mylifestylebyelvira.blogspot.com

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback