Nytt i samlingen, #245

 
Julen har kommit och gått, och ännu en vecka har passerat. Den här veckan har samlingarna utökats med både presenter, recex och egenköpt.
 
Låt oss börja med julklapparna. Min mamma gav mig boken The jewel av Amy Ewing, boxen med Beverly hills cop-filmerna samt tv-spelet Assassins creed: origins. Sen fick jag Between shades of gray av Ruta Sepetys och alla Private practice-säsonger från mormor och morfar. Därtill mottog jag ett gäng begagnade filmer från min pappa: Spider-man, Ocean’s eleven, Ocean’s twelve, Ocean’s thirteen och The long kiss goodnight.
 
Veckans enda recex kom från B. Wahlströms, nämligen svensköversatta Caraval av Stephanie Garber. Jag köpte boken på engelska för ungefär ett halvår sedan, men har inte läst den. Den verkar riktigt bra, men av någon anledning har andra romaner alltid kommit emellan. Men nu när jag har den som recex kommer Caraval att prioriteras!
 
Sist men inte minst har vi de filmer och tv-serier som jag beställt själv. Under veckan har jag köpt Trolltyg i tomteskogen, första säsongen av Orphan black, hela Skärgårdsdoktorn-serien, svartvita Gumman som blev liten som en tesked, På rymmen med Pippi Långstrump, första säsongen av 12 monkeys samt miniserien The night of. Mycket köpte jag av sentimentalitet, och nu i efterhand ifrågasätter jag om det verkligen var värt det. Men men, det lär bli nostalgiskt i alla fall.
 
Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin jul, och önskar er en god fortsättning! 

Kommentarer
Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

Vad hände med Jurassic Park????? Eller va det den du hade sedan tidigare?

Svar: Jag har redan alla Jurassic Park-filmerna på BD så kände att det var onödigt att behålla den som jag fick nu på DVD. Därför är den inte med. :)
Melanie

2017-12-29 @ 16:19:21
URL: http://www.TheMovieFreak.se
Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

Sv. Aaaaaa Prefekt, då kan du sälja dvd:en och köpa nått nytt som du inte ha sett eller läst =)

Svar: Hahah den lär jag ju inte få mer än typ 5 kr för. x)
Melanie

2017-12-30 @ 21:24:56
URL: http://www.TheMovieFreak.se
Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

Säg inte det. Tänk om filmen har utgått, då kan folk vara villiga att betala massor =)

2018-01-02 @ 16:04:35
URL: http://www.TheMovieFreak.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback