Nytt i samlingen, #207

Vilken underbart härlig dag det är idag: med skinande sol och klarblå himmel utan ett moln i sikte! Jag njuter verkligen till fullo, och funderar på att sätta mig ute på altan under en filt med en god bok i handen... så mysigt! 
 
Den här veckan har paket anlänt från Bonnier Carlsen, Harper Collins, B. Wahlströms, Universal och Paramount. 
 
 
Från Bonnier Carlsen fick jag Striden (org. Rules of the game), vilket är den avslutade delen i Endgame-trilogin av James Frey. Serien handlar om en framtid där tolv spelare slåss mot varandra för att lösa en gåta som påverkar världens öde. Jag har hittills bara läst den första delen, Kallelsen, men är definitivt sugen på att läsa vidare. Därför är det toppen att jag nu har hela trilogin hemma. 
 
Harper Collins skickade mig Dolda tillgångar (org. Hidden figures). Det är en fristående, verklighetsbaserad roman av Margot Lee Shetterly, som följer en grupp svarta, kvinnliga matematiklärare som trots alla odds lyckas ta sig till NASA. Boken har även blivit en film med bland annat Taraji P. Henson, Octavia Spender, Kevin Costner, Kirsten Dunst och Jim Parsons i huvudrollerna.
 
Av B. Wahlströms fick jag Diabolic av S.J. Kincaid. Jag har redan läst boken eftersom jag fick ett förhandsexemplar förra månaden, men det färdiga exemplaret ser snyggare ut i hyllan. Om du vill läsa min recension av boken kan du klicka här.
 
Universal gav mig den underbara familjefilmen Kubo och de två strängarna. Den handlar om Kubo, som efter att ha förlorat sin mamma måste bege sig ut på ett äventyr för att hitta sin faders vapen. Jag såg filmen för några dagar sedan och älskade den av hela mitt hjärta. Recensionen publiceras imorgon.
 
Sist men inte minst fick jag Jack Reacher: never go back av Paramount. Det är en relativt fristående efterföljare till Jack Reacher, och handlar om att Jack måste frita Susan Turner från fängelset när hon anklagas för landsförräderi. I huvudrollerna syns bland annat Tom Cruise och Cobie Smulders. Just nu tävlar jag dessutom ut tre exemplar av Jack Reacher: never go back, så om du tycker att filmen låter intressant får du gärna delta. Observera dock att tävlingen avslutas idag.

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback