Nytt i samlingen, #201

Den här veckan har en del gobitar dykt upp i bredlåvan: bland annat några recex från Scanbox och Norstedts! 
 
 
Från Scanbox fick jag Snowden på bluray. Filmen handlar om en CIA-agent som läcker sekretessbelagda dokument för att avslöja att privatpersoner övervakas. Den är regisserad av Oliver Stone och har bland annat Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley och Zachary Quinto i huvudrollerna. Snowden släpps 16 januari och har betyget 7,4 på IMDb.
 
Norstedts skickade mig två böcker: När andetagen blir till luft och Baby doll. Den förstnämnda är skriven av den numera avlidna Paul Kalanithi. Det är en själbiografisk roman som han skrev under de sista månaderna av sitt liv. Boken skildrar hans tid som läkarstudent och hur han tvingades kämpa för sitt liv efter att han diagnoserats med lungcancer. Vidare är Baby doll skriven av Hollie Overton och följer Lily, som kidnappades när hon var 16 år. Efter en åttaårig fångenskap lyckas hon och hennes dotter fly, men flykten är bara början.
 
Sedan fick jag hem ett par böcker som jag beställt från Adlibris: A court of mist and fury av Sarah J. Maas och Crooked kingdom av Leigh Bardugo. Jag älskade Six of Crows och ser grymt mycket fram emot Bardugos senaste verk! 
 
Stort tack, Scanbox och Norstedts! 

Kommentarer
Postat av: eva

vad gör du på din fritid?
ser du på bio också eller bara hemma filmer?
bor du hemma hos dina föräldrar eller har du sambo?
älska din blogg

Svar: Roligt att höra att du gillar min blogg. :)
Helt ärligt så har jag inte särskilt mycket fritid. Skolan tar upp så pass mycket tid att det inte blir tid till annat. Jag går väldigt sällan på bio och ser nästan enbart filmer hemma. :)
Melanie

2017-01-15 @ 01:58:33
Postat av: Jennifer

HEJ! Pågår just nu en bloppis på min blogg i samband med att jag startar upp den igen. Kika gärna in!

Svar: Hej! Jag är intresserad av en del som du visade så skickar ett separat mejl till dig angående det. :)
Melanie

2017-01-15 @ 12:46:07
URL: http://aloveforbooks.blogg.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback