Nytt i samlingen, #208

Den här veckan har paket från Universal Sony, Norstedts och Adlibris anlänt. 
 
 
Från Universal Sony fick jag filmerna Sausage party och InfernoSausage party är en animerad film för vuxna, där vi får följa livet ur matvarors synvinklar; medan Inferno är den tredje installationen om Robert Langdon. Den utspelar sig alltså efter Da Vinci-koden och Änglar och demoner, men är relativt fristående. Båda filmerna släpptes 27 februari.
 
Från Norstedts fick jag klassikern Balladen om det sorgsna kaféet, av Carson McCullers. Jag vet inte särskilt mycket om boken, men som jag förstår det handlar den om en kvinna som försöker hantera ett triangeldrama.
 
Under veckan lade jag dessutom en order från Adlibris; innehållande The Indigo Spell, The Fiery Heart, Silver Shadows och The Ruby Circle – alltså del tre till sex i Bloodlines-serien av Richelle Mead. Jag har egentligen tappat intresse för serien eftersom det var så länge sedan jag läste de första böckerna, men jag vill ha min samling komplett. The Indigo Spell hade jag dock sedan tidigare, men eftersom den var i en annan storlek än de andra böckerna valde jag att skaffa hem ett nytt exemplar. 
 
Stort tack, Norstedts och Universal Sony!

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback