Nytt i samlingen, #211

Den här veckan har enbart filmhyllats fyllts på. 
 
 
Warner bros skickade Fantastiska vidunder och var man hittar dem på bluray. Det är den första delen i en ny filmserie som utspelas i samma värld som Harry Potter. Jag är ett stort fan av både J.K. Rowling och huvudrollsinnehavaren Eddie Redmayne, och ser mycket fram emot att ta del av deras senaste verk.
 
Jag fick också Belle & Sebastian som recex, av Majeng Media. Det är en fransk familjefilm som handlar om en liten pojke som under Andra världskriget blir vän med en stor fårhund. Jag såg filmen för ett par dagar sedan och blev förvånad över hur mycket jag tyckte om den: den visade sig vara riktigt vacker. Recensionen dyker upp om ett par dagar.
 
Jag beställde dessutom ett gäng filmer och tv-serier från CDON under veckan, nämligen Two and a half men säsong 10, Hawaii five-0 säsong 5, New girl säsong 1, Morran och tobiasTjorven Båtsman och MosesTjorven och Skrållan, Tjorven och MysakSkrållan Ruskprick och KnorrhaneEmil i Lönneberga, Emil och griseknoen, Nya hyss av Emil i Lönneberga och Lotta flyttar hemifrån. Som ni förstår är jag på riktigt nostalgihumör. 

Kommentarer
Postat av: Lena

Nostalgi humör gillar vi! Vilken härlig samling :)

Svar: Tack så mycket. <3
Melanie

2017-03-24 @ 23:57:22
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback