Nytt i samlingen, #216

Den här veckan har dessa härligheter landat i brevlådan. 
 
 
Från bokförlaget Opal fick jag Middagsmörker av Charlotte Cederlund, Saeculum av Ursula Poznanski och Tisteltankar av Anette Eggert. Från Piratförlaget fick jag Björnstad av Fredrik Backman och från Albert Bonnier kom Månskensstranden av Nora Roberts.
 
Paramount skickade i sin tur andra säsongen av Zoo, Warnerbros sände första säsongen av Divorce, Animal kingdom och dramat Collateral Beauty medan 20th Century Fox skickade Why him? och Mars.
 
Därtill kom Hundraettåringen som smet från notan och försvann från Disney, och ett egenbeställt paket innehållande Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Deepwater horizon, Florence, När Marnie var där och Planet Earth.
 
Det blev alltså många gobitar att ta del av i helgen, vilket passar utmärkt eftersom jag är sjuk och behöver underhållas. 

Kommentarer
Postat av: Lina%20-%20The%20Movie%20Freak

Deepwater Horizon är bra och Mars var intressant.

Svar: Men de andra var skit eller? ;)
Melanie

2017-05-13 @ 18:26:00
URL: http://www.themoviefreak.se
Postat av: Lina - The Movie Freak

Jag har bara sett Hundraåringarna och Florence ut över resten och de tyckte jag var en okej men inte så mycket mer, och sen började jag titta på Divorce på tv men la ner i mitten av säsongen. Den va så deprimerade och tråkig.

Svar: Haha, tittar på Divorce just nu och nej, det är ingen större hit. x)
Melanie

2017-05-15 @ 13:25:00
URL: http://www.themoviefreak.se
Postat av: Elsa

Andra säsongen av Zoo är mycket bättre än den första, minns att du skrev att du inte gillade första så mycket :) Gillar Deepwater Horizon väldigt mycket också.

Svar: Ja, jag tyckte inte alls om första men hoppas att fortsättningen är bättre!
Melanie

2017-05-22 @ 21:55:25
URL: http://www.gillafilm.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback