Nytt i samlingen, #217

Medan katterna latar sig i solen, passar jag på att kombinera glassätande med att fotografera veckans nyheter. Dessa skönheter har hittat sin väg till min brevlåda. 
 
 
Från HarperCollins anlände Timglaset av Gena Showalter och Svartlistad av Alyson Noël. Timglaset handlar om Ten, som spärras in på mentalsjukhus efter att hon vägrat välja mellan de två stridande rikerna dit själen kommer efter att man dött. Svartlistad är fortsättningen på Rivalerna, som följer en grupp kändisaspirerande ungdomar som blir misstänkta för stjärnan Madisons försvinnande.
 
Sonen av Lois Lowry fick jag från Natur&kultur. Det är den fjärde och sista delen i Den utvalde-serien, som utspelas i ett dystopiskt samhälle fullt av förtryckelse och underliga krafter. Jag tycker om de tidigare delarna och ser mycket fram emot att se hur serien avslutas.
 
Bonnier Carlsen skickade Tors hammare, vilket är den andra delen i Magnus Chase-serien av Rick Riordan. Den här serien är en spin-off på Percy Jackson-böckerna, men behandlar nordisk mytologi istället för grekisk. Eftersom Riordan är en stor favorit hos mig, är jag riktigt taggad att läsa denna.
 
Därtill fick jag Årets bok-nominerade romanerna Ett litet liv av Hanya Yanagihara, och Glöm mig av Alex Schulman, från Albert Bonnier respektive Bookmark. Ett litet liv har fått mängder med lovord och trots bokens avskräckande storlek på närmare 800 sidor verkar det vara en riktigt intensiv läsning. Även Glöm mig har fått många positiva utlåtanden, och fast jag inte riktigt har en uppfattning av vad den handlar om ser jag fram emot att ta del av den.
 
Jag fick även En enda risk av romance-författaren Simona Ahrnstedt, som anlände från Månpocket. Jag tycker väldigt mycket om Simona. Inte nog med att hennes debutbok Överenskommelser också var mitt debutrecex, hon är också en av få svenska författare som verkligen lyckats gripa tag i mig som läsare. Hennes tidigare, skickliga verk gör att jag har riktigt höga förhoppningar på denna.
 
Sist men inte minst har ett par filmer kommit också: Passengers och Assassin's Creed. Dessa har jag redan hunnit se, så recensionerna dyker upp om några dagar.♥ 

Kommentarer
Postat av: kajsa

vilka serie/filmer finns det om man vill se om terrorister. Kan du nämna alla du vet

Svar: De som jag kommer på just nu är:

Tv-serier: 24, Nikita, NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, Hawaii five-0, Homeland, Quantico och Tyrant.

Filmer: American sniper, My name is Khan, Non-stop, Die hard, Bourne, Jack Ryan: shadow recruit, Olympus has fallen, White house down, Taken, Salt, Jack Reacher, Eye in the sky, 13 hours och Mission impossible.
Melanie

2017-05-20 @ 01:36:45
Postat av: klara

har du sett blacklist?

Svar: Nej, jag har inte sett Blacklist. :)
Melanie

2017-05-20 @ 01:37:02
Postat av: jojo

prison brek eller Oz vilken ska man se

Svar: Jag har tyvärr varken sett Prison Break eller Oz. :)
Melanie

2017-05-20 @ 01:37:34

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback