Nytt i samlingen, #238

 
Den här veckan har jag i min bokgirighet brutit mot mitt köpförbud. Som ni säkert redan vet försöker jag spara pengar till Black Friday. Det har faktiskt gått rätt bra, men vi har alla våra svaga stunder. Det som jag råkade köpa var två begagnade böcker: Where things come back av John Whaley, samt Doon av Carey Corp och Lorie Langdon. Eftersom de bara kostade 130 kr totalt, intalar jag mig att det är okej.
 
Under veckan fick jag också skräckfilmen It comes at night från Scanbox. Vidare skickade bokförlaget Alfabeta Flora Banks förlorade minne av Emily Barr, och från Bonnier Carslsen kom Sköldpaddor hela vägen ner av John Green. De var dessutom lite extra fyndiga, och skickade med en burk glädjepiller och hallondoftande handsprit. Jag är relativt övertygad om att sakerna har med boken att göra, men det kan också vara så att förlaget tvivlar på hur mentalt stabil jag är. Jag skulle säga att det är en 50/50 chans.

Kommentarer
Postat av: liselotte

kommer du har fler tävlingar på din blogg efter tvserien vilka då i så fall och när`?

Svar: Ja, andra december startar nästa tävling. Då kommer man att kunna vinna den sjunde säsongen av den populära tv-serien Game of Thrones. Jag har tävlingar varje månad.
Melanie

2017-11-11 @ 03:21:27

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback