Nytt i samlingen, #278


 
Nu har det gått en månad sedan jag började på mitt nya jobb. Och det känns bra. Visst är det mycket att göra, och jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att i princip aldrig vara hemma. Men det är roligt, och jag trivs med mina kollegor.
 
Det jag grämer mig mest över med att arbeta heltid är att jag hamnar efter i min läsning. Tidigare har jag haft som vana att läsa det första jag gör på morgonen och det sista jag gör på kvällen, men nu för tiden har jag inte energi till det. Men jag hoppas att det vänder snart.
 
Det finns emellertid fördelar med att alltid ha fullt upp. En av dem är att jag inte alls har samma köpbehov som tidigare. Faktum är att jag inte klickat hem något på jättelänge, vilket gör mig lite stolt. Det hindrar mig emellertid inte från att be om recex, och jag lyser upp varje gång jag hittar ett paket i brevlådan.
 
Den här veckan har jag fått hem tre filmer, tre tv-serier och en bok. Från 20th Century Fox kom Deadpool 2, The walking dead säsong 8 och Homeland säsong 7. Sen kom Tully från Scanbox, Solo: a Star Wars story från Disney och första säsongen av Famous in love från Warner bros. Sist men inte minst skickade HarperCollins Kodnamn Alice av Kate Quinn. Jag ser grymt mycket fram emot alla dessa, men är lite extra taggad över fortsättningarna av TWD och Homeland. ♥

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback