Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Det är rea på säsong 1 av HoC både hos Discshop och Cdon, kostar 129 kr.
http://www.discshop.se/filmer/dvd/house_of_cards_sasong_1/P109660

http://cdon.se/film/house_of_cards_-_s%C3%A4song_1_%284_disc%29-22481222

Svar: Jo, jag vet, men det är fortfarande pengar :P Jag har bara 300:- totalt och då jag vill kunna köpa NCIS, Grey's, Walking Dead, Big Bang och Vampire Diaries när de kommer ut om 1-3 månader så kan jag inte spendera särskilt mycket eftersom min inkomst är exakt 0:-/månad... :P Dock är jag sjukt sugen att skaffa hem Vi på Saltkråkan nu när Cdon har extrapris xD Det ironiska är att jag MÅSTE köpa hem House of Cards säsong 1 för att kunna se och recensera säsong 2, vilket jag känner är ett krav, och serien har fått sjukt bra kritik, men jag känner mig inte ett dugg lockad att se den... Har du sett den? I så fall, vad tycker du? :)
Melanie

2014-06-23 @ 00:33:05
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

SV: Nä jag har inte sett den men jag fick också säsong två som ett rec-ex så jag känner samma krav som dig. Fick den på BD så jag fick punga upp med 149 kr för första säsongen.
Man kan ju inte bara hoppa in i en serie, då fattar man ju noll och jag är lite seg när det kommer till att se serier så min recension lär dröja.
Sen säger jag som du, suget finns inte där trots fina omdömen.

Svar: Håller verkligen med, jag klarar inte av att hoppa över en säsong och börja titta mitt i. Jag älskar att titta på serier, men just House of cards är jag inte särskilt taggad inför, därför lär det dröja för mig också ;)
Melanie

2014-06-23 @ 20:45:45
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar: