Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Ooo den serien är så bra, men tyvärr slutar den när den är som mest spännande. Blir så trött när de lägger ner serier mitt emellan två säsonger. Varför kan de inte få lite förvarning så de hinner avsluta saker och ting och inte lämna oss med ett fortsättning följer som aldrig kommer?

Svar: Låter lovande!
Tycker också att det är så sjukt irriterande!! Man vill ju ha ett avslut och veta hur allt går! Jag kommer säkert gå och undra väääldigt länge över hur det slutar för alla. :/
Melanie

2014-05-05 @ 17:01:48
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Att du kommer, den serien har nämligen ett mardrömsslut! Blir så arg när jag tänker på hur den slutade... Usch.. Jävla Fox, om det nu va de som ägde rättigheterna men det va det säkert för de lägger ner alla sci-fi serier som är bra.

Svar: Aww säg inte så! Jag blir ju jättenyfiken!!!Förstår dig verkligen! Jag gillar öppna slut, men då ska ändå allt vara besvarat och man ska kunna gå vidare; ungefär som med Breaking Bad. Men jag avskyr när man fortfarande vill ha svar på allt och undrar hur det gick. :(
PS: Det var Warner Bros ;)
PPS: Jag har funderat på att skaffa hem Alcatraz men tvekar just för att den blev nedlagd efter en enda säsong. Tycke? :)
Melanie

2014-05-05 @ 18:16:15
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Alcatraz har jag men jag har inte sett den, så jag vet inte hur mardrömslikt slutet är. Jag skjuter liksom upp tittandet på serier utan slut och de samlas mest bara på hög..

Svar: Haha det blir lätt så ;) Men när du ser den, säg gärna till!
Melanie

2014-05-05 @ 19:12:47
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Micke

Köpte du den beg?

Svar: Jopp - Tradera.
Melanie

2014-05-05 @ 22:51:11
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar: