Postat av: Cassandra

Oh Gossip Girl är fantastisk och säsong 3 och 4 är till och med ännu bättre :) Älskar Chuck och Blair ! Jag har den sista säsongen kvar att se, säsong 6. Vilken bra och intressant blogg du har!

Svar: Ja jag trivs fantastiskt bra som sjuksköterska. Det är ett så roligt, spännande och utmanande jobb. Ingen dag är den andra lik och det passar min rastlösa personlighet ypperligt. Älskar att det dessutom öppnar så många dörrar. Du kan ju jobba med så mycket olika saker som ssk + plugga specialistutb och påbyggnadskurser. Alla möten med patienter och anhöriga är också kul. Man gör skillnad som ssk, det gillar jag :) Vad pluggar du nu?

Svar: Hej, och vad kul att du hittat hit och gillar min blogg. Uppskattas verkligen. :) Jag längtar jättemycket till att se fortsättningen av GG men vill samtidigt variera lite på bloggen så jag tar en kort GG-paus. ;)
Vad häftigt! Tycker det är jättekul att höra om. Men du tycker inte det är jobbiga tider och så? För det var egentligen det som gjorde att jag backade ur. :P
Jag tog ett sabbatsår att fundera lite men nu har jag sökt in till hösten till ett gäng olika utbildningar. Bland annat "Informationsdesign med inriktning textdesign och webb", "Medicinsk sekreterare", ett gäng fristående kurser osv. :)
Melanie

2015-04-29 @ 09:28:13
URL: http://cassandra87.blogg.se
Postat av: télé-réalité

What a material of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity regarding unpredicted feelings.

2017-12-09 @ 00:15:05
URL: http://xn--monmarch-i1a.com

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar: