Postat av: Elsa

Blev genast jätteglad när jag såg att du skrivit detta inlägget, ja fram tills jag läste vad du hade skrivit... Har velat se Penny Dreadful väldigt länge, men haft svårt att hitta info och recensioner om den eftersom det inte är så många svenska serie/film-bloggare som skrivit om den.

Men tyvärr verkar det inte längre som en serie för mig. Jag älskar det där 'udda' du pratar om, men samtidigt har jag så otroligt svårt för långtråkiga serier. Jag vill alltid ha spänning, annars håller det inte!

Svar: Jag tror att så länge du är beredd på den känsla och atmosfär som Penny Dreadful utstrålar, så kan du uppskatta den. Ett tips är att se det första avsnittet och efter det avgöra vad du tycker om serien. Första avsnittet är enligt mig det bästa och mest intressanta, så skulle du inte gilla det lär du inte gilla resten heller. :)
Jag tror att Penny Dreadful är en sådan serie som kräver en väldigt speciell och begränsad smak av tittaren. Vill man ha konstant action, flyktiga romanser och en stark befästning till karaktärerna tror jag inte att det är rätt serie. Vill man däremot ha en serie som utforskar det okända och karaktärernas psyke, och som fokuserar mycket på gotiska versioner av klassiska litterära figurer, då har man funnit rätt. :)
Melanie

2015-09-05 @ 16:02:49
URL: http://www.gillafilm.devote.se
Postat av: Lina - A Film and Tv Freak Like Me

Ja den låter ju då inte som någon hitt. Men bara för att du säger grovt språk och sex så vill jag ju nästa se den, men så vet jag också att jag kommer ogillade den för jag gillar då verkligen inte några av de "monster" som serien kretsar kring.

Svar: Tror inte att det är din typ av serie... :P
Melanie

2015-09-07 @ 20:41:32
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar: