Postat av: Voldo

Kan bara instämma i besvikelsen. Jag skulle väl ge säsongen 2-3/10 rentav. Skådespelarna, fotot, kostymdesign m.m. får ett stort plus tillsammans, men allt och alla slaktas av det dråpliga manuset.

Svar: Håller helt med! Det är så synd, när resten av serien har hållt så hög kvalité!
Melanie

2019-05-22 @ 18:19:51
URL: http://https://voldosfilm.wordpress.com/
Postat av: Lina

Dö inte nu men jag har blivit tvingad att se hela 2 avsnitt av denna säsongen, medvetet. Typ det tredje och sista i denna säsongen. Och nej, jag gillade det inte.
Och sen blev jag lurad och glodde uppenbarligen på det första i säsong 1, utan att veta om det. Min reaktion? ”Vad fan är detta för en B-film du ha dragit igång Anton?” Tog typ 20 min innan jag fattade va det va jag glodde på. Men poängen är min första reaktion, B 😜
Och btw. Anledningen till att allt känns slarvigt och påskyndat i säsong 8 kan vara för att skaparna (?) hade blivit erbjudna jobb med nån star wars eller star grek serie. De ville helt enkelt inte missa chansen eller nått så GoT fick lida istället.

Svar: Haha! Tråkigt att du då enbart fått se den dåliga sidan av Game of thrones, när serien har så mycket mer ett erbjuda! Jag tror emellertid också på teorin att sista säsongen stressades fram på grund av framtida projekt.
Melanie

2019-05-26 @ 04:23:09
URL: http://www.TheMovieFreak.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar: