Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Som de redan vet så blev jag inte allt för impad av den filmen. Jag hade målat upp en för stor bild pga allt som jag hade hört och blev bara besviken, plus att jag förväntade mig en ny The Notebook och de båda filmerna går inte ens att jämföra.

Svar: Ja man ska ju inte jämföra med andra filmer förstås och det var antagligen därför du blev besviken :( Eftersom det var tidsresor med hade jag inte förväntat mig en ny THE NOTEBOOK :) Jag var snarare beredd på att bli besviken ;)
Melanie

2014-02-22 @ 11:02:02
URL: http://afreaklikeme.blogg.se
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

SV: Kärleksmässigt så hade jag förväntat mig en ny The Notebook och när det kom till tidsresor så ville jag har en The Time Traveler's Wife, men det blev inte nått av det... Usch så besviken jag blev..

Svar: Åå ad jag vill se The time traveler's wife - synd bara att den är så dyr på Cdon :P
Melanie

2014-02-22 @ 15:04:20
URL: http://afreaklikeme.blogg.se
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

SV: Den är inte bara dyr där utan överallt. Konstigt med tanke på hur gammal den är och en ny DVD kostar ju bara 150 kr idag, men de vill ha 170 för den gamla filmen på alla ställen.
Dock är den nog på G att utgå för den finns inte alls hos Ginza, så jag hade nog köpt den ändå om jag var du. Om du vill se den vill säga.
Men filmen finns på Amazon.co.uk för typ 40 och 50 spänn, beroende på om du vill ha den på DVD eller BD, dock ingen svensk text plus att den nog kommer upp till 80 kr med frakten till svenneland.

Svar: Det är så oförståeligt och synd! Vill så hemskt gärna se den (och äga den)! Dock har jag inte råd att lägga ut de pengarna på några månader :'( Och ja, jag vill ha svensk text (men om det är DVD eller BD spelar mig ingen roll...). Ska kolla runt lite på tradera och så för att se om någon säljer billigt...
Melanie

2014-02-23 @ 14:05:45
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Finns att beställa på hemmakväll för 99 kr, det billigaste vad jag kan hitta:
http://www.hemmakvall.se/tidsresenarens-hustru.html

Svar: Tack! :) Hoppas verkligen den finns kvar om några månader... :P
Melanie

2014-02-23 @ 14:26:56
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar: