Älska mig igen

Fakta:
Älska mig igen är en film regisserad av Michael Sucsy med bland annat Rachel McAdams och Channing Tatum som huvudrollerna. Orginalspråket är engelska och filmen är 99 minuter lång. Den är i genrén romantisk dramatik (från 7 år) och baseras på en verklig historia, författad av Kim Carpenter. Filmen släpptes 5 september 2012.
 
Handling:
"Vad skulle du göra om kvinnan du älskar bokstavligen inte känner igen dig längre?

Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen."

Recension:
Filmen liknar till stor del de jag sett som baseras på Nicholas Sparks romaner, skillnaden är väl till det största att Sparks alltid hade ett dramatiskt avslut.

Filmen var väldigt mysig och romantisk, jag tyckte den liknade lite en feel-good film trots att det kanske inte var det som är poängen. Jag gillar både Tatum och McAdams från andra filmer och preci som vanligt skötte de sina roller exceptionellt.Dock kunde den bli lite seg i mellan åt, och jag känner inte ett behov till att läsa boken, men filmen var verkligen sevärd och det fanns många gömda djupa meningar som berättar om hur mänskligheten verkligen ser ut. Och dessutom så är det ju en passionerad kärlekshistoria - sådant går nästan aldrig fel.

Betyg: 6/10

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag själv blev allt lite besviken på denna filmen, jag väntar fortfarande på att Rachel McAdams ska göra en liknande roll och insats som hon gjorde i The Notebook.

Svar: Jo jag håller med att den (och McAdams) inte alls var lika bra som i Dagboken, men jag tyckte att denna var helt okej =)
Melanie

2012-12-30 @ 20:11:45
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback