The Lucky One

Fakta:
The Lucky One är en film baserad på Nicholas Sparks roman, regiserad av Scott Hicks. Bland annat Zac Efron, Taylor Schilling och Blythe Danner är med som huvudkaraktärer. Den är ca 96 minuter lång och släpptes på DVD den tionde oktober 2012. Det är en dramafilm/romans på engelska.

Handling:
"Efter tre tjänstgöringar i Irak börjar den amerikanske marinsergeanten Logan Thibault (Efron) söka efter den okända kvinna vars foto han tror fungerade som en lyckoamulett under kriget."
 


Recension:
Verkligen känsloladdad men inte alls lika sorglig som tidigare Nicholas Sparks filmer jag sett, så som Dear John, The Last Song och The Notebook.
 
 
Superb handling och älskvärda skådespelare och karaktärer. Återigen måste jag skriva att jag måste läsa Sparks böcker etersom jag älskar alla filmerna jag sett som baseras på dem. Frågan är vilken man ska börja att läsa? Ska åtminstone köpa en Nicholas Sparks bok i min nästa beställning.
 
 
Väldigt romantisk och en bra feel-good film. Fällde dock inga tårar som i övriga NS-filmer jag sett, men den var mycket bra ändå. Rekomenderas verkligen.
 
Betyg: 7/10

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback