Heroes säsong 2


Fakta:
Andra säsongen av Heroes är regisserad av Tim Kring och vi får återse Jack Coleman, Masi Oka, Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Greg Grunberg, Zachary Quinto, Ali Larter och Adrian Pasdar i huvudrollerna. Säsongen är 588 minuter lång och består av 11 avsnitt. Säsongen spelades in 2007 och rekommenderas från 11 år. Säsong 2 består av en volym; Generations.
 
Handling:
"Säsongen tar plats fyra månader efter händelserna på Kirby Plaza. Här måste karaktärerna kämpa emot Företaget och deras forskning om Shanti-viruset. Vi får följa Företagets grundares förflutna och hur de fick fram sin forskning om viruset. Hjältarna måste återigen sammanföras, för att försöka stoppa en dödlig stam av viruset från att släppas ut - vilket kan leda till en global pandemi."
 
Recension:
För att läsa recensionen för övriga säsonger, klicka här. Jag måste erkänna att jag är beroende av Heroes. Trots att den andra säsongen inte lever upp till den första säsongens höga klass så var den fantastisk. Den är fylld med djupare mystik, många oväntade tvistar och överraskningar. Karaktärerna har utvecklats enormt och det är en fröjd att få följa deras nya liv, och skådespelarna känns också mer vana i sina roller - vilket gör att vi får upptäcka många nya sidor hos dem.

 Hjältarna försöker hitta och förstöra viruset.

Serien är otroligt spännande, men det finns också mycket humor och romantik. Jag kan till och med påstå att både säsong 1 och säsong 2 har fått mig väldigt nära till tårar då serien lätt berör.
 
Kristen Bell kommer in som en ny huvudskådespelare i serien.

Handlingen är inte lika stark som i första säsongen, men den är fortfarande fantastisk och unik. Jag gillar även att vi får träffa på en hel del nya skådespelare och huvudkaraktärer; några exempel är Kristen Bell (Veronica Mars) som Elle Bishop, Stephen Tobolowshy (Deadwood) som spelar Bob Bishop, Dania Ramirez (X-men: the last stand) som spelar Maya Herrera, Dana Davis (Franklin & Back) som spelar Monica Dawson samt David Anders (Alias) som spelar Takezo Kensei. Inte nog med att dessa nya karaktärer alla bjuder på väldigt fascinerande och enastående berättelser att följa; utan vi får också ta del av en hel del häftiga nya krafter. Även gästskådespelarna, exempelvis Dianna Agron (Glee) och Katie Carr (Raising Helen) är otroliga.
 
Claire har blivit kidnappad.

Det enda jag kan klaga lite grann på är att Mohinders roll börjar växa lite smått i denna säsong; och han är den karaktären jag finner minst intressant. Men annars är allt guld värt. För trots att säsong 2 inte var lika bra som den föregående säsongen så håller den fortfarande en otroligt stark standard. Heroes är en serie som jag rekommenderar starkt.

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback