How Do You Know

Fakta:
How do you know är en romantisk komedi regisserad av James Brooks. I filmen finns bland annat Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd och Jack Nicholson som skådespelare i denna 116 minuter långa film. Filmen är på engelska och släpptes 27 juli 2012.
 
Handling:
"När Lisa (Reese Witherspoon) plötsligt förlorar allt, inleder hon en romans med baseballstjärnan och kvinnokarlen Matty (Owen Wilson). Innan det hinner bli allvar mellan dem, träffar Lisa även George (Paul Rudd) – en affärsman som försöker få ordning på sina problem med sin far (Jack Nicholson) och rättvisan. Precis när allting håller på att rasa samman så händer det oväntade …"
 
Recension:
Innan jag såg filmen hade jag inte hört någonting om den, men jag hade ändå enormt höga förhoppningar. Några av mina favoritskådespelare är med, handlingen verkade bra och omslaget är snyggt, så vad skulle det finnas att inte gilla? Allt, visade det sig.
 
Handlingen visade sig vara mycket sämre än vad jag trott. Fanns det ens någon handling? Ärligt talat så vet jag inte, för det kändes som om det inte hände någonting av intresse eller nytta och minuterna segade sig fram. Och trots att filmen både har Witherspoon och Wilson som jag tidigare bara sett i toppenfilmer blev denna en flopp. Deras karaktärer kändes platta, självcentrerade och helt enkelt tråkiga. Det är så otroligt synd för jag hade som sagt skyhöga förhoppningar men jag varken skrattade eller tyckte att den var romantisk.
 
 
För er som funderar på att se How do you know så lovar jag att det finns mycket bättre filmer där ute i världen. Både Owen Wilson (från bland annat Shanghai Noon) och Reese Witherspoon (från bland annat Water for elephants och Legally Blonde) kan vara otroligt roliga och är extremt duktiga skådespelare, men inte ens deras expertis förhöjde filmen. Jag kan tänka mig att se den om jag absolut inte har något annat att se eller göra eftersom den ändå hade en lite mysig känsla över sig, men jag måste tyvärr medge att denna såkallade romantiska komedi, inte var någonting för mig.
 

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback