Two and a half men, säsong 9

Längd: 8 hrs 2 mins.
Antal avsnitt: 24 avsnitt.
Åldersgräns: 15 år.
Genre: Komedi.
Releasedatum: 2012-11-07.
Skådespelare: Jon Cryer, Ashton Kutcher, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Holland Taylor, Courtney Thorne-Smith, Sophie Winkleman.
 
"När Alan och hans tonårsson Jake förlorar sitt hem uppenbarar sig lösningen i form av miljadären Walden Schmidt, som köper strandhuset i Malibu och låter Alan och Jake bo där. De tre killarna blir kompisar och snart har den nya familjen riktigt kul ihop.
 
 
Two and a half men är en serie som haft både toppar och dalar: vissa säsonger har varit fantastiska medan man helst vill glömma andra. Den nionde säsongen av tv-serien är en av de bättre. Den är underhållande, öppenhjärtig och riktigt beroendeframkallande. Jag tilltalas verkligen av den lättsamma stämningen och gläds över den värmande humorn. Säsongen har en lugnande effekt och får tittaren på gott humör.
 
Ashton Kutscher är ett välkommet tillskott i serien. 
 
En stor förändring från tidigare säsongen är avsaknaden av Charlie Sheen, som spelat Charlie Harper i tidigare säsonger. Han har nu ersatts med skådespelaren Ashton Kutscher, vilket skapat masshysteri bland seriens fans. Det är dock inget som jag grämer mig över. Den nionde säsongen av Two and a half men visar att serien klarar sig utan honom och att hans uppsägning inte är någon större förlust. Missförstå mig inte – jag tycker mycket om Sheen, men jag anser att Kutscher fyller ut hans skor väl. Det är intressant att lära känna hans karaktär och det känns som att skådespelarbytet blev en välbehövd nystart. Han smälter in i trion på ett naturligt sätt och samstämmer väl med mina favoriter: Jon Cryer och Angus T. Jones.
 
Alla presterar mycket bra, men oftast står Jon Cryer för skratten. 
 
Men nu när serien har hittat en ny protagonist skulle den dessutom behöva hitta några nya skämt att lägga till i sin repertoar. Många av skämten känns nämligen upprepande och skulle därtill behöva visa en högre mognadsgrad, då de flesta anspelar på sex, spyor och pruttar. Serien är som roligast när den frånser sådana ämnen och istället skämtar om exempelvis Alans snålhet eller Jakes brist på hjärnceller.
 
Trots några mindre bra avsnitt är säsongen allt som allt riktigt bra. 
 
Som helhet är den nionde säsongen av Two and a half men mycket behaglig att se på. Kutscher är ett välkommet tillskott, och trots att en del skämt faller platt är det omöjligt att inte låta sig underhållas.
 

Kommentarer
Postat av: Lina - The Movie Freak

Jag började först gilla 2½ Men när Sheen var ute ut bilden och Kutscher inne. Innan han dök upp såg jag bara något strö-avsnitt då och då men sen såg jag varje avsnitt varje vecka =)

Svar: Jag förstår dig precis! Jag tyckte visserligen om serien redan innan, men välkomnade Kutscher med öppna armar x)
Melanie

2017-02-23 @ 23:04:55
URL: http://www.themoviefreak.se
Postat av: pia

hej!
kan du säga tre bra filmer och tre tv-serie som du rekommendera. Kan va vad som helst.

Svar: Hej, Pia! Det kan jag definitivt göra! Tre filmer som jag rekommenderar är Water for Elephants, Seven Pounds och Captain Fantastic. Tre tv-serier som jag rekommenderar är 24, Downton Abbey och Desperate housewives. :)
Melanie

2017-02-24 @ 00:46:37
Postat av: johan

tips på bra drama filmer och bra tv-serie

Svar: Tips på bra dramafilmer är "Captain Fantastic", "Water for Elephants" och "Remember". När det kommer till tv-serier rekommenderar jag "Game of Thrones", "24", "The Walking Dead" och "Downton Abbey". :)
Melanie

2017-02-24 @ 19:35:24
Postat av: lisa

har du sätt narcos? vad tyckte du om den?`fundera på att se den

Svar: Jag har tyvärr inte sett Narcos ännu, men har hört mycket gott om den. :)
Melanie

2017-02-24 @ 19:35:51
Postat av: lina

vill du bli min kompis?
älska din blogg
berätta lite om dig samt tvserie

Svar: Vad roligt att höra att du tycker om min blogg, det värmer. Vad vill du veta mer specifikt? :)
Melanie

2017-02-24 @ 22:26:01

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback