Nytt i samlingen, #223

Jag arbetar som attraktionsförare hos Parken Zoo, och kommer hem rätt sent om dagarna. Därför har jag inte hunnit med bloggen på samma sätt de senaste veckorna. "Nytt i samlingen" är ett av de inlägg som helt enkelt fallit bort. Men idag är jag ledig, så nu tar jag mig tid att visa vilka böcker och filmer som tillkommit hyllan under den här tiden. ♥
 
 
När jag var i Tallinn förra veckan köpte jag Nowhere but here. Det är den första delen i Thunder road-trilogin av Katie McGarry, författaren till bland annat Pushing the limits. Jag läste hennes debut för några år sedan och gillade den skarpt, så ser mycket fram emot att ta del av fler av hennes verk.
 
Från Bonnier Carlsen fick jag Blodets förbannelse, De hemliga tecknen och Krigarens död av Suzanne Collins. Det är de avslutande delarna i Gregor-serien, som följer en ung pojke på ett farligt äventyr i underjorden. Jag läste de två första böckerna för ett par år sedan och tyckte de var väldigt söta.
 
Under veckorna som gått har jag också fått några filmer, nämligen Exfrun, Sjönheten och odjuret, T2 Trainspotting, The Handmaiden, Gold och 20th Century Women. De anlände från TriArt, Disney, Universal Sony, NjutaFilms respektive Scanbox, och de flesta har jag redan hunnit se. Favoriten hittills är Sjönheten och odjuret.

Kommentarer
Postat av: Lena

Älskar Gregor från Ovanjord serien den är Såå bra!

Svar: Håller med! Så söt!!
Melanie

2017-07-22 @ 12:24:43
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback