T2 Trainspotting

Regissör: Danny Boyle.
Genre: Drama.
Längd: 1 hr 57 min.
Åldersgräns: 15 år.
Skådespelare: Ewan McGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner,  Jonny Lee Miller, Shirley Henderson.
Releasedatum: 2017–07–17.
Distributör: Universal Sony.
 
"Först kom det lysande tillfället. Sedan kom sveket. Nu har tjugo år passerat och mycket har förändrats, men en hel del är sig fortfarande likt. Renton måste återvända till den enda plats han någonsin kan betrakta som sitt hem – och där väntar de på honom: Spud, Sick Boy och Begbie."
 
Jag har faktiskt inte mycket att säga om T2 Trainspotting. Jag har inte sett föregångaren, och i detta fall känns det essentiellt för att förstå vad som försiggår. Jag hade nämligen riktigt svårt att begripa T2 och blev inte riktigt klok på den skruvade, men till synes tunna, handlingen. Jag tycker om många av skådespelarna och intresserades av karaktärerna, men utan vidare bakgrundsinformation kändes filmen som helhet rätt livlös och intetsägande. Som ny tittare gav T2 mig inte mycket att gå på.
 

Kommentarer
Postat av: Lina - The Movie Freak

Vad hände här? Ett ensamt litet stycke? Och de tidigare har bara haft två... Satsar du på något nytt och kort?
Personligen så föredrar jag de med tre och fler bilder =)

Och jag har förresten försökt se den första Trainspotting-filmen som är fruktansvärt äcklig med sina grova bajsscener och neddrogade karaktärer. Jag blev helt enkelt så äcklad att jag inte kunde se klart den och nu hoppas jag bara att denna inte går på samma spår.

Svar: Precis som jag skrev i recensionen hade jag inte mycket mer att säga. Jag tänker inte ordbajsa bara för att få ett visst antal stycken. Jag gör som jag alltid har gjort: skriver ner mina tankar, och mängden anpassas efter det. :)
Melanie

2017-07-24 @ 00:48:05
URL: http://www.themoviefreak.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback