Blade Runner (limited steelbook)


Regissör: Ridley Scott
Genre: Thriller, science fiction.
Längd: 1 hr 57 min.
Åldersgräns: 15 år.
Skådespelare: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, Daryl Hannah.
Releasedatum: 2 oktober 2017
Distributör: Warner bros.
 
"I ett högteknologiskt framtidssamhälle som börjar förfalla är Deckard på jakt efter förrymda, livsfarliga replikanter och dras samtidigt till en mytsisk kvinna vars hemligheter riskerar att förtära honom."
 
 
 
Blade runner är science fiction-klassikern som varit på allas läppar sedan 1982. Nu, 35 år senare, har den ny-release. Förutom ett nytt, snyggt utseende på fodralet, har filmen utökats med fler scener som tidigare klippts bort. Om man är ett fan av filmen, kan det vara en bra idé att utöka sin samling med denna steelbook-utgåva.
 
Deckard letar efter replikanter. 
 
Det här var faktiskt första gången som jag såg Blade runner. Förväntningarna var höga, eftersom viskningar om ett mästerverk sedan länge nått mitt öra. Dessvärre uppvisade filmen inte den kvalité som jag väntat mig, och ärligt talat måste jag säga att den känns överreklamerad. Det långsamma tempot och den oklara handlingen tråkade ut mig. Mitt intresse fångades aldrig upp, och trots att skådespelarna presterade väl började jag aldrig bry mig om karaktärerna.
 
Den futuristiska världen grundas på teknologiska lösningar. 
 
I det stora hela känns Blade runner som ett plattfall. Jag respekterar att det många tycker att filmen är fantastisk, men kan inte konstatera annat än att den inte var för mig.
 

Kommentarer
Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

Håller med dig fullständigt. Nu har jag visserligen inte sett den på många år men då tyckte jag den va tråkig, seg och händelselös. Kanske skulle jag tycka annorlunda idag, men mitt rec.ex anlände aldrig och jag har inga planer på att se om min gamla dvd-utgåva med pissig bildkvalité direkt.

Svar: Du påminner inte Fox om recexet?
Melanie

2017-11-11 @ 02:50:06
URL: http://www.TheMovieFreak.se
Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

SV: Jo, jag fick ju Wonder Women istället för Blade Runner så jag sa till, men det har ett bra tag sedan nu så rätt film lär inte dyka upp. Plåtlådan är nog slut för längesedan är jag rädd. Tog slut snabbt i handeln..

Svar: Jag skulle nog ändå fråga efter plåtlådan. You never know. ;)
Melanie

2017-11-11 @ 20:46:44
URL: http://www.TheMovieFreak.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback