Pitch Perfect 3

Regissör: Trish Sie.
Genre: Komedi.
Längd: 1 hr 33 min.
Åldersgräns: 11 år.
Skådespelare: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks.
Releasedatum: 4 juni 2018.
Distributör: Universal Sony.
 
Efter VM-segern splittras gruppen och alla upptäcker att förmågan att skapa musik med munnen inte räcker för att få ett jobb. När de får chansen att återförenas under USO-turnén, samlas den nördiga gruppen en sista gång för att skapa musik och fatta tvivelaktiga beslut.
 
 
 
 
Jag är riktigt besviken på Pitch Perfect 3. Tidigare filmer har inte varit mästerverk, men de har ändå underhållit mig. Det gjorde inte denna.
 
Bellas måste tävla mot en grupp som använder instrument. 
 
Konceptet för Pitch Perfect 3 är urvattnat, handlingen svag och skämten känns billiga. Filmen är dessutom väldigt överdriven, och blir aldrig särskilt rolig. Att den fokuserar mycket på Fat Amy var också något som jag störde mig på, då hon aldrig varit min favorit. Förövrigt känns det som att Pitch Perfect 3 försöker vara något som den inte är. Sångnumren kombineras med actionscener, och det hela känns osammanhängande och krystat.
 
Ett allra sista uppträdande tillsammans. 
 
Nej, Pitch Perfect 3 är inte en bra film. Snarare den sämsta i trilogin. Vill du hålla minnet av Pitch Perfect positivt, avråder jag dig från att se denna.
 

Kommentarer
Postat av: Lina - en förvirrad filmnörd

Jag har ju inte direkt tyckt om någon av dessa filmer. De är väll okej och ändå la jag precis ut 199 spänn på denna filmen.... =/

Svar: Låter logiskt. ;)
Melanie

2018-06-26 @ 22:16:26
URL: http://www.TheMovieFreak.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback