P.S. Jag gillar dig fortfarande

Författare: Jenny Han.
OriginaltitelP.S. I still love you.
Serie: Till alla killar som jag har gillat #2.
Längd: 339 sidor.
Bokförlag: Lavender Lit.
 
Lara-Jean hade inte planerat att falla för Peter. De var ju aldrig ens ett par på riktigt – eller? Men när allt ser ut att ordna sig mellan dem händer något: ett filmklipp som fångat Lara-Jeans mest privata ögonblick sprids som en löpeld över skolan. Samtidigt dyker en gammal bekantskap upp och komplicerar allt ytterligare.
 
 
 
 
 
 
P.S. Jag gillar dig fortfarande är hur mysig som helst. Bättre än första boken. Söt som socker. Romanen är rent utav bedårande. 
 
Det känns som att Lara-Jean har växt och mognat sedan förra boken, och jag gillar henne betydligt mer nu. Jag älskar också hennes hjärtevärmande relationer till sina systrar och sin pappa. Det är ärligt talat det bästa med hela boken: familjedynamiken är så underbar, ger boken en fantastisk stämning och fick mig att känna mig alldeles varm och fluffig inombords. Visst är Lara-Jeans kärleksförhållande också väldigt mysigt att läsa om (jag är i team John, by the way!) men det är något speciellt med hennes familj som får mig att känna mig alldeles gosig.
 
Förövrigt har boken ett bra tempo. Språket är lätt att ta till sig och romanen är snabbläst. Det är dessutom mycket intressant med inslagen av koreansk kultur, som bidrar med mycket hjärta och djup till karaktärerna. Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga. Jag förälskade mig fullständigt i P.S. Jag gillar dig fortfarande och ser det som en perfekt sommarläsning. Längtar ihjäl mig till trilogins avslutande del!
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Men åh är så sugen på att läsa denna! Har köpstopp just nu, men kanske är en bra motivation till att maratonläsa de andra böckerna haha så att denna kan köpas IM. Hade varit perfekt sommarläsning!

Svar: Det låter som en alldeles utmärkt plan att maratonläsa den! När är ditt köpstopp slut? :)
Melanie

2018-06-27 @ 05:53:26
URL: http://LivingInFictionalWorlds.blogg.se
Postat av: Lena

Just nu har jag 9 MÅSTE LÄSA NU böcker som kah köpt själv sedan har jag 6 recex att prioritera så köpstoppet får nog vara ett tag tyvärr haha

Svar: Oj då...! Men den som väntar på något gott. ;)
Melanie

2018-06-27 @ 22:20:04
URL: http://LivingInFictionalWorlds.blogg.se
Postat av: Lena

Får se den kanske slinker ner ändå innan sommaren är slut haha eller efter jag sett filmatiseringen av den första boken :P

Svar: Hahah!
Melanie

2018-06-29 @ 15:23:01
URL: http://LivingInFictionalWorlds.blogg.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback