Nytt i samlingen, #265

 
Med bara sex dagar kvar till min kandidatexamen inom textinriktad informationsdesign, passar jag på att unna mig lite nytt. Den här veckan har jag både köpt nya böcker och filmer, som jag hittat billigt på loppis. Och så kom förstås lite från mina fina samarbeten. 
 
Jag har både köpt "nya" böcker och böcker som jag redan äger, med anledning att jag antingen ville ha dem på ett annat språk eller i ett annat format. De som jag skaffade hem som jag redan har är The coldest girl in coldtown, Hush hush, Crescendo, Silence och Finale.
 
De resterande böckerna som jag köpte var: This song will save your life, Snow like ashes, Catching Jordan, Saving Parker, Bittersweet, Twelve boy summer, Frigid och The final piece. Utöver dessa fick jag också P.S. Jag gillar dig fortfarande av Jenny Han från Lavender lit, och Väldigt bra liv av J.K. Rowling från Wahlströms och Widstrand.
 
På loppis hittade jag också några filmer som jag länge velat ha: Hur många lingon finns det i världen, Rio och Mitt liv som popstjärna. Jag fick också filmerna Insidious: the last key, Downsizing och Wind river från Universal Sony, Paramount respektive Scanbox. ♥

Kommentarer
Postat av: Lena

Hade totalt missat att PS jag gillar dig fortfarande kommit ut måste kolla upp den!

Svar: Gört! :D
Melanie

2018-05-27 @ 11:53:45
URL: http://LivingInFictionalWorlds.blogg.se

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback