Love, Simon

Regissör: Greg Berlanti.
Genre: Drama.
Längd: 1 hr 50 min.
Åldersgräns: 7 år.
Skådespelare: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Logan Miller, Keiynan Lonsdale.
Releasedatum: 12 november 2018.
Distributör: 20th Century Fox.
 
Alla förtjänar en bra kärlekshistoria. Men för Simon är det lite mer komplicerat. Ingen vet att han är gay och han har heller ingen aning om vem det är som han har blivit kär i på nätet.
 
 
 
 
Love, Simon är en himla fin film. Lättsam. Söt. Och oerhört vacker. Det är den typen av film som får tittaren att känna sig alldeles varm och fluffig på insidan, samtidigt som det viktiga budskapet om att vara sig själv verkligen berör. Dessutom gör skådespelarna väldigt bra ifrån sig, och de levererar så pass trovärdiga insatser att karaktärerna och deras dialoger känns äkta.
 
 
Ändå hade jag hoppats på något mer. För hur mysig jag än tycker att Love, Simon är, kan jag inte neka att det känns som en väldigt typisk tonårs-romcom. Den har lite för många stereotyper och troper för att kännas egen. Och för varje scen som känns fantastiskt hjärtevärmande, finns där en klyschig motsvarighet som gör att helheten känns lite för ostig.
 
 
Allt som allt är Love, Simon bra, men inte riktigt så underbar som jag hade väntat mig. Den har både bra och dåliga delar, och kräver att du kan se förbi uttjatade troper för att verkligen njuta helhjärtat.
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Hej!
Var gärna med i min tävling på bloggen, behöver fler som deltar :)
https://bokrelaterat.blogspot.com/2018/11/tavling.html

2018-11-07 @ 18:01:27
Postat av: Lena

Tyckte denna var okej. Känns som vilken annan High School plågad ungdoms film bara att huvudrollen var gay. Dock väldigt bra skådisar i filmen! :)

Svar: Lite den känslan fick jag också, tyvärr.
Melanie

2018-11-09 @ 23:19:52
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback