Nu och för alltid, Lara Jean


Författare: Jenny Han.
Originaltitel: Always and forever, Lara Jean.
Serie: Till alla killar som jag har gillat #3.
Längd: 342 sidor.
Bokförlag: Lavender Lit.
 
Lara Jean har mycket att se fram emot. En klassresa, att gå på balen med pojkvännen, hennes pappas bröllop och college. Livet kunde inte bli mer perfekt. Tills hon plötsligt får oväntade nyheter som vänder upp och ner på allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här serien är underbar. Verkligen underbar. Och Nu och för alltid, Lara Jean är inget undantag. Boken är själva definitionen av mysigt fluff, och en fantastisk avrundning på en av de bästa feelgood-serierna sim finns. Om du söker något hjärtevärmande och sockersött har du definitivt hittat rätt.
 
Nu och för alltid, Lara Jean är lätt att fastna för. Språket är behagligt och texten enkel att ta till sig. Dessutom är protagonisten oerhört enkel att relatera till, och ibland känns det som att läsa om sig själv. Lara Jeans familj är dessutom hur mysig som helst, och dynamiken mellan syskonen och deras pappa är guld. Det känns trovärdigt och drömskt på samma gång.
 
Bokens små brister är lätta att förbise eftersom helheten är så puttrig, men de är ändå värda att nämna. För det första är tempot rätt långsamt, och berättelsen innehåller inte särskilt många konflikter: vi får helt enkelt följa Lara Jeans liv, vilket inte alltid är så händelsefyllt. Därtil känns slutet lite påskyndat, och jag hade önskat att Han tagit lite mer tid på sig att reda ut de få konflikterna som faktiskt fanns.
 
Men som helhet är det här en mycket trivsam bok. Faktum är att Nu och för alltid, Lara Jean är en ovärderlig glädjespridare, som på ett snyggt sätt avrundar en underbar trilogi.
 

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback