Famous in love, säsong 1

Längd: 7 hr 2 min.
Antal avsnitt: 10 stycken.
Åldersgräns: 15 år.
Genre: Drama.
Skådespelare: Bella Thorne, Charlie DePew, Carter Jenkins, Georgie Floes, Niki Koss, Keith Powers, Pepi Sounuga, Perrey Reeves.
Releasedatum: 1 oktober 2018.
Distributör: Warner bros.
 
En vanlig collegestudent går på audution för rollen som nästa "it girl", och hennes liv förändras för alltid när hon får den, Nu måste hon styra upp sitt nya kändisliv och hantera den otvivelaktiga kemin till de två andra huvudrollsinnehavarna.
 
 
 
Den första säsongen av Famous in love baseras på romanen med samma namn, skriven av Rebecca Serle. Det är en smått underhållande serie, men oftast på grund av att man skrattar åt den istället för med den. Låt mig förklara närmare.
 
Paiges relation med vännerna kompliceras efter att hon blir känd. 
 
Allt med Famous in love känns fejk. Jag har aldrig sett så krystade skådespelare förut. Vartenda ord som kommer från deras läppar, varje rörelse de gör, känns onaturligt och ansträngt. Manuset följer samma spår, och fyller varje scen med klyschor och förutsägbara sammanträffanden. Trovärdigheten är i botten. Det är en serie som tror att den är ”cool”, vilket snarare får motsatt effekt och blir skrattretande. Famous in love känns nästan som en serie passande för Disney Channel.
 
Över en natt går Paige från okänd till stjärna. 
 
Ändå kan jag inte hata den första säsongen av Famous in love. Det är nästan att serien är så dålig att den blir bra: hjärnan skrek åt mig att ge upp, men mina händer vägrade att stänga av tv:n.
 

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback