Köttets lustar


Författare: Robert Kirkman m.fl.
OriginaltitelThe heart's desire.
Serie The walking dead #4.
Längd: 144 sidor.
Bokförlag: Apart.
 
Livet i fängelset börjar bli intressant för Rick Grimes och resten av överlevarna. Relationerna hettar till för att sedan slockna efter natten, vilket förändrar allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag läste de tre första delarna ur The walking dead-serien för mer än fyra år sedan. Och det jag fick ut utav upplevelsen då var följande: ingenting. Nu på senare tid har mitt intresse för grafiska romaner emellertid växt, vilket återupplivat nyfikenheten för serien. Var den verkligen så tråkig som jag minns? Eller läste jag den bara i fel tidpunkt av mitt liv?
 
Det visade sig att det senare stämde. Precis som jag hade misstänkt uppskattade jag The walking dead betydligt mer nu. Jag tror att det beror på att grafiska romaner kräver ett helt annat sätt att läsa. Jag är van vid att läsa orden och snabbt skynda vidare, men nu behövde jag stanna till och ta mig tid att titta på bilderna också – vilket 19-åriga jag helt enkelt inte hade tålamod med.
 
Så vad tycker jag egentligen om Köttets lustar? Det är en bra bok. Spännande och precis lagom engagerande. Berättelsen blir visserligen ibland lite enformig då mycket fokus ligger på just våld och sex, men jag förlorade aldrig intresset. Jag är också djupt imponerad av illustrationerna. Tänk vilken tid det måste ha tagit att rita allt detta! Stor eloge och all respekt till grafikern.
 
Köttet lustar gör mig sugen att läsa vidare i The walking dead-serien. Är du nyfiken på att se vad som grundar den kritikerrosade succéserien rekommenderar jag den varmt.
 

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback