Nashville, säsong 4


Längd: 14 hr 26 min.
Antal avsnitt: 21 stycken.
Åldersgräns: 15 år. 
Genre: Drama, musikal.
Skådespelare: Hayden Panettiere, Clare Bowen, Charles Esten, Connie Britton, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Lennon Stella, Chris Carmack, Aubrey Peeples.
Releasedatum: 16 februari 2017.
 
Stjärnorna kämpar för att kombinera deras publiker med deras privatliv. Vissa strävar efter att nå toppen. Andra kommer att falla. Men alla måste de lära sig hur de ska klara sig genom saknad och förlust.
 
 
 
 
 
Jag har en förkärlek för dramatik, varpå den här moderna såpoperan passar mig som handen i handsken. Nashville är nämligen en intrigfylld dramaserie som inte tvekar när det kommer till användningen av cliffhangers. Det hela är mycket spännande, och den fjärde säsongen är inget undantag. Fullproppad av konspirationer, komplotter och drama drama drama blir det en mycket lyckad fortsättning på den här underskattade serien.
 
Maddies rebelliska tonårsperiod tär på relationen mellan Deacon och Rayna. 
 
Men tolka mig inte fel. Det finns mer med Nashville än bara drama. Serien är rolig. Berörande. Och så där sockersött gullig och romantisk att man bara vill omfamna allt och alla i en gigantisk björnkram. Sen gör skådespelarna också mycket bra ifrån sig, och som tittare uppskattar jag verkligen hur de lever sig in i sina roller. De gör dem lätta att relatera till och sympatisera för, och inte minst inspirerande. Karaktärerna är härligt kaxiga, vågar stå upp för sig själva och klarar alltid av att ta sig tillbaka efter ett hårt fall. Vidare är det också roligt att se så många välkända ansikten gästa säsongen, däribland Elton John, Steven Tyler, Kesha, Robin Roberts, Whoppi Goldberg och Raven-Simoné.
 
Steven Tyler är en av många artister som gästar säsongen. 
 
Sen är Nashville förstås inte en serie utan brister. Långt ifrån. Den innehåller många klyschor, är ofta förutsägbar och sällan helt trovärdig. Det är inte en serie som passar alla. Men den betyder mycket för mig. Den får mig att känna och lyckas skapa ett genuint intresse hos mig som tittare. Det är en serie med hjärta och budskap, och därför gör det mig inget att den inte är helt perfekt: den har min fulla uppmärksamhet ändå.
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Älskar Nashville tog dock en paus mellan 2-3 säsongen så måste kolla ikapp en hel del. Men tycker den är perfekt att maratontitta på! :)

Svar: Åh, vad roligt! Det är alldeles för få som har hittat den här pärlan! <3
Melanie

2018-09-28 @ 17:56:47
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback