Bröllop i Italien

Fakta:
Bröllop i Italien är en film av Susanne Bier, vars orginaltitel är Den skaldede frisør, men i england kallas Love is all you need. Bland annat Pierce Brosnan och Trine Dyrholm finns i huvudrollerna. Filmens orginalspråk är danska samt engelska och är 117 minuter lång. Filmen släpptes 27 mars 2013.
 
Handling:
"En berättelse om en rad olika livsöden - där alla söker kärleken. En berättelse om passion och lycka, om svartsjuka och ensamhet. Men först och främst om att ha modet att göra livets stora val - även fast man tror att det är försent. Efter ett år med otur - cancer, otrohet och olyckor hittar Ida tillsist kärleken på sin dotters bröllop."
 
Recension:
Ja, ni... Denna film är absolut inte min stil. Visst har den bra skådespelare som exempelvis Brosnan men allt annat gör att filmen blir dålig.
 
Handlingen är extremt bristfällig. Det finns ingen spänning och personligen fastnade jag inte för karaktärerna. Nittio percent av alla karaktärerna bokstavligen avskydde jag. De var otroligt själviska, blåsta och helt enkelt naiva. Filmen var även förutsägbar och väldigt konstig. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag menar, men ingenting riktigt hörde samman och det som hände var väldigt förvirrande samt oviktigt. När dessutom filmen är på danska är det inte lika enkelt att följa med i dialogerna.
 
 
Nej, tyvärr var denna inte en film för mig men jag kan förstå att du skulle kunna gilla den om du gillar lite annorlunda kärlekshistorier med väldigt udda karaktärer. Men själv känner jag att jag vill ha spänning eller härlig romantik. Denna film var bara konstig. Nu känns det som om jag sett många dåliga filmer på sisone så nu ska jag ta fram en film jag är hundra percent säker på är fantastisk.
 

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback