Bästa böckerna 2012

2012 har varit ett helt okej år, dock har det inte blivit så mycket läsning av, endast 89 (möjligtvis 90 om jag hinner läsa ut The Last Song) under årets gång. Början av året gick extra segt eftersom jag inte var särskillt inne i bloggen då, och brydde mig inte särskillt mycket om att läsa många böcker snabbt. Det är inte förren nu på senare månader som bokantalet har ökat till ungefär tio böcker per månad. Förut var det kanske en eller två per månad. Målet var för mig minst 100 böcker i år, så det blev ett misslyckande. Sätter upp samma mål för 2013.
 
I alla fall, så har de flesta böckerna 2012 varit okej eller riktigt dåliga. Men några böcker har varit riktigt riktigt bra. Och här ska jag visa de top 15 böckerna för år 2012. De står i ordning, den som står först (Wizard's First Rule) är på plats nummer 15, Överenskommelser på 14 o.s.v. Klicka på bilden för att komma till recensionen.
 
  
  
  
  
  

Bäst i år var alltså Divergent av Veronica Roth. Ser verkligen fram emot den avslutande delen i trilogin som kommer nu i 2013. En contemporary/romance bok lyckades faktigst komma på tredje plats. Nästan alla andra böcker jag uppskattat har varit dystopier eller med någonting paranormalt. Dock glömde jag bort att nämna något av Sherrilyn Kenyons verk på min top 15-lista, hon ska definitivt vara med. Hon kanske hamnar mellan A Game of Thrones och Nightshade med sin bok Dance with the Devil.  Vilka har varit de bästa böckerna som du läst i år?

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback